Over Joan D

Joan D is dé kledingzaak voor de stijlvolle vrouw in Lichtenvoorde. Sinds het ontstaan van Joan D staan we voor service, kwaliteit & persoonlijk advies.

Opgericht door Veroni Stottelaar in 2014 is het niet meer uit het straatbeeld weg te denken. Inmiddels versterkt door een hecht team van Karin & Jolanda. Elke dag staan we voor je klaar voor persoonlijk advies of een gezellig praatje.

Onze winkel

Onze winkel is gevestigd in Lichtenvoorde aan de Korte Rapenburgsestraat. Onze ruime winkel biedt ruimte voor een grote collectie van merken zoals CECIL, soyaconcept of Helena Hart. Elk seizoen kleurt onze winkel anders door de verschillende collecties.

Je kunt rustig rondkijken, passen of om advies vragen. Kom je niet alleen? Dan bieden we je winkelgezelschap een heerlijke kop koffie aan zodat je in alle rust kunt kijken.

Wij staan voor je klaar

Voor persoonlijk advies ben je bij ons aan het juiste adres. Wij staan voor je klaar om mee te denken over je wensen. Zo ga jij de deur uit met een complete outfit afgestemd op jouw wensen.

Heb je een vraag voor ons team?

Neem contact op

Veroni
Veroni Eigenaar
Karin
Karin Persoonlijk adviseur
Jolanda
Jolanda Persoonlijk adviseur